logo proiect

antet

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

facebook

Asociația Centrul pentru Educație și Drepturile Omului și  Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă invită la o sesiune de lucru pentru definitivarea politicii publice alternative în domeniul organizării și funcționării creșelor publice din România.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Dialog Social Eficient pentru Politicile Publice Alternative în Educația Timpurie și va avea loc joi, 26 septembrie 2019, începând cu ora 10.00 în București.

Agenda sesiunii de lucru valorizează experiența și expertiza profesională a reprezentanților din domeniul educației, neguvernamental, a administrațiilor centrale și locale, precum și a sindicatelor și patronatelor,  în principalele direcții propuse în cadrul politicii publice:

  • formarea personalului implicat în programul de creșă;
  • mecanisme și alternative de dezvoltare a copiilor din segmentul 0-3 ani (antepreșcolari) și strategii de dezvoltare-implicare a părinților în sistemul de educație;
  • organizarea instituțiilor de creșă

Prezența dumneavoastră este foarte importantă în vederea validării și analizei propunerilor noastre pentru îmbunătățirea calității educației antepreșcolare din România. În acest sens, vă rugăm să ne sprijiniți, în vederea unei colaborări eficiente și prin punerea la dispoziție a unei săli din cadrul instituției, cât și prin recomandarea unor specialiști cu experiență în educația antepreșcolară.

Persoană de contact pentru confirmări:  Adina URSULEAN – Expert Relații Publice și Organizare Evenimente

Telefon: 0758.642.397; Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.