logo proiect

antet

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

facebook

andrei stratu 576842 unsplash 400pxAsociația Centrul pentru Educație și Drepturile Omului în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează o sesiune de consultare publică pe tema „Politicile Publice în Educația Timpurie – statut, nevoi și inițiative” la:

București – 28 Februarie, UZINEXPORT România, Sala Jade, Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 8, Sector 1

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 10:00. Intervențiile vor privi situația actuală din domeniul Educației Timpuri și dezvoltarea unui mecanism de consultare și consolidare a dialogului social și civic. Participanții vor fi consultați în privința problemelor cu care se confruntă Educația Timpurie (0-3 ani) din România și a potențialelor soluții ce pot fi promovate prin intermediul unei politici publice dedicate.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Dialog Social Eficient pentru Politicile Publice Alternative în Educația Timpurie (POCA 111141).

Reprezentanții ONG, instituțiilor publice și partenerilor sociali din Regiunea București-Ilfov interesați să participe la evenimente pot afla mai multe detalii la datele de contact de mai jos:

Telefon 0758.642.397;

Email- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.