logo proiect

antet

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020

facebook

Asociația Centrul pentru Educație și Drepturile Omului în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează două sesiuni de consultări publice pe tema „Politicile Publice în Educația Timpurie – statut, nevoi și inițiative” la:

Slatina - 13 Decembrie

Consiliului Județean Olt, Bulevardul Alex. Ioan Cuza nr. 14

Deva - 14 Decembrie

Sala Europa, Inspectorat Școlar Județean Hunedoara, str. Ghe. Barițiu nr. 2

Ambele evenimente se vor desfășura începând cu ora 10:00. Vor fi susținute prezentări privind situația actuală din domeniul Educației Timpuri și dezvoltarea unui mecanism de consultare și consolidare a dialogului social și civic. Participanții vor fi consultați în privința problemelor cu care se confruntă Educația Timpurie (0-3 ani) din România și a potențialelor soluții ce pot fi promovate.

Evenimentele sunt organizate în cadrul proiectului Dialog Social Eficient pentru Politicile Publice Alternative în Educația Timpurie (POCA 111141).

Reprezentanții ONG, instituțiilor publice și partenerilor sociali din Regiunea Sud-Vest Oltenia și Regiunea Vest interesați să participe la evenimente pot afla mai multe detalii la datele de contact de mai jos:

Telefon 0758.642.397;

Email- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.